Nieuws

14 december 2021

Vanwege Corona is het helaas opnieuw niet mogelijk om een mooie kerstwandeling neer te zetten. Daarom komen we bij u langs! Zaterdag 18 december komen we bij zoveel mogelijk buurtbewoners een kerstattentie brengen.

Ieder jaar organiseert FlowerPower een kerstactie in de Bloemenbuurt. Vooral de kerstwandeling is gezellig en ieder jaar weer met een ander verrassend thema. Dit jaar pakken we het anders aan! De organisatie van de kerstactie wordt gedaan door Malkander, Connectkerk, Revive en FlowerPower samen!

26 oktober 2021

Inmiddels zijn we een aantal weken onderweg. Vanuit Ede Doet hebben we verschillende dingen kunnen aanschaffen zoals een EHBO-koffer, schoonmaakspullen en tafels. Op deze manier wordt het een mooie bruikbare ruimte en krijgt het de sfeer van een huiskamer.

Er zijn ook al verscheidene geïnteresseerde buurtbewoners een kijkje wezen nemen. Iedere dinsdag in oktober en waarschijnlijk ook in november is er vanaf 10.00 uur koffieochtend. Iedereen uit de buurt is van harte welkom!

Heb je zelf idee├źn voor activiteiten in De Stek of wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Stuur ons dan een mailtje: info@edestek.nl .

23 september 2021

Op 23 september is via ASTRANT Ede Sammie in het gebouw aan de slag gegaan om de ruimte mooi op te fleuren. En dat is gelukt! Hierbij vast twee foto’s van de making-off. Wil je weten hoe gaaf het is geworden? Kom dan snel een keertje langs!