Nieuws

Juni 2024

Vanaf donderdag 26 september 2024 organiseert de Connectkerk weer een Alpha Cursus in De Stek. Elf woensdagavonden achter elkaar kun je meer leren over het Christelijke geloof. Meer informatie over deze cursus kun je vinden op de website van de Connectkerk (Alpha Cursus) en in deze uitzending van het programma ‘Rond de toren‘ van omroep XON.


december 2023

KERSTMARKT in de STEK
Zaterdag 9 december van 11:00 – 16:00 uur

Inmiddels kan er weer meer! Kijk op deze site bij Bezetting Gebouw om te ontdekken welke activiteiten er allemaal plaatsvinden in De Stek. En de komende tijd gaat er nog meer gebeuren: er wordt een Repaircafé gestart, Netwerk Dien Je Stad komt met een Maatjesproject en ook YouthPower gaat weer starten. Houd voor meer activiteiten deze site in de gaten. En verder zijn we nog steeds bezig met vernieuwing in en rondom het gebouw. Aan de voorkant komt een mooi publicatiebord waar we ook flyers zullen ophangen. En er gaat een groep samen met Sportservice nadenken over het opknappen van het veld rondom De Stek. Ben je buurtbewoner en wil je samen met anderen je schouders zetten onder dit project neem dan even contact met ons op.

14 december 2021

Vanwege Corona is het helaas opnieuw niet mogelijk om een mooie kerstwandeling neer te zetten. Daarom komen we bij u langs! Zaterdag 18 december komen we bij zoveel mogelijk buurtbewoners een kerstattentie brengen.

Ieder jaar organiseert FlowerPower een kerstactie in de Bloemenbuurt. Vooral de kerstwandeling is gezellig en ieder jaar weer met een ander verrassend thema. Dit jaar pakken we het anders aan! De organisatie van de kerstactie wordt gedaan door Malkander, Connectkerk, Revive en FlowerPower samen!

26 oktober 2021

Inmiddels zijn we een aantal weken onderweg. Vanuit Ede Doet hebben we verschillende dingen kunnen aanschaffen zoals een EHBO-koffer, schoonmaakspullen en tafels. Op deze manier wordt het een mooie bruikbare ruimte en krijgt het de sfeer van een huiskamer.

Er zijn ook al verscheidene geïnteresseerde buurtbewoners een kijkje wezen nemen. Iedere dinsdag in oktober en waarschijnlijk ook in november is er vanaf 10.00 uur koffieochtend. Iedereen uit de buurt is van harte welkom!

Heb je zelf ideeën voor activiteiten in De Stek of wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Stuur ons dan een mailtje: info@edestek.nl .

23 september 2021

Op 23 september is via ASTRANT Ede Sammie in het gebouw aan de slag gegaan om de ruimte mooi op te fleuren. En dat is gelukt! Hierbij vast twee foto’s van de making-off. Wil je weten hoe gaaf het is geworden? Kom dan snel een keertje langs!