Wie zijn wij?

De Stek is een buurtgebouw in de Bloemenbuurt in Ede. Het is eigendom van gemeente Ede en wordt door verschillende partijen gehuurd van de gemeente Ede. Enkele van deze partijen (Malkander, Connectkerk en FlowerPower) werken samen in de organisatie van activiteiten. Het is hun droom dat De Stek een plek is waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten.

Aangezien De Stek eigendom is van de gemeente, is er sprake van gemeentelijke beleidskaders. Hierin is vastgelegd dat het gebouw een maatschappelijke functie heeft. Mede daardoor is het niet mogelijk om bijvoorbeeld (familie/kinder)feestjes te organiseren in De Stek. Nieuwe initiatieven moeten door de gemeente worden getoetst aan hun voorwaarden.

Heb je een nieuw initiatief voor de Bloemenbuurt en wil je daarbij gebruik maken van het gebouw? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat we een huurprijs per dagdeel hebben om de (on)kosten te dekken (denk aan huur, gas/water/licht, afvalkosten, schoonmaakkosten).

Heb je een algemene vraag over De Stek? Stuur dan een mail naar info@edestek.nl .

Vragen over reserveringen van De Stek kun je mailen naar reserveer@edestek.nl . Via dit mailadres kun je ook een reservering aanvragen. Check van te voren de beschikbaarheid in de agenda.